سلام وقتتون بخیر من داکسی ساکلین برای جوش صورتم استفاده میکنم . و باید ادامه بدم تا چند ماه بخورم. و دکتر زنان بهم لاکتوواژ داده . شنیدم این لاکتوواژ بعد از پایان آنتی بیوتیک مصرف بشه من چیکار کنم این لاکتوواژ نمیشه استفاده کنم؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

 لاکتوواژ یک پرو بیوتیک است مصرف همزمان با آنتی بیوتیک کمک کننده است. چون آنتی بیوتیک فلورنرمال واژن را تغییر میدهد.