عقب انداختن عمدی قاعدگی

109 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام  من میخوام ۱۷ ام برم سفر ولی‌ نمیدونم تاریخ پریودم کیه؟ میخوام امروز یا فردا پریود شم چیکار کنم چه قرصی خوبه من به ال دی حساسیت دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل هنرجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر چند روز تا موعد قاعدگی فاصله داشته باشید با دارو نمیشه جلوتر بیافته چون امکانش هست که دچار بی نظمی بشید
اگر فاصله کم باشه با چای دارچین یا زعفران و ورزش ممکنه و فقط ممکنه یکی دو روز زودتر پریود بشید

تجربه شما

وااای‌ خواهش میکنم زود جواب‌ بدین. چون دقیقا روزی‌ که میخوام برم پریود میشم چیکار کنم امروز یا فردا پریود بشم ؟؟؟؟؟

@ستارهhb

من یکبار روز دوم پریودم دو تا ال دی خوردم کلا تا شش ماه بهمم ریخت پریودهام رو. اگه پریود شدی قطعش نکن