با سلام من 7 سال تحت درمان هستم 20 روز دیگه سومین آی وی اف رو دارم .هر کس یه چیز میگه آبا استراحت مطلق کنم یا نه؟ از روز چندم سر کار میتونم برم؟ چون pco بودم برا تقویت رحم چی مصرف کنم .ممنون از شما
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام اگر منظورتون این هست که دو بار ivf ناموفق داشتین توصیه میکنم مرخصی طولانی مدت بگیرین تا نهایت آرامش روحی و فیزیکی را داشته باشین . از شرایط دقیق بالینی شما اطلاعی ندارم تا بتونم دقیق راهنماییتون کنم ولی معمولا نیاز به مطلق استراحت کردن نیست .مشاوره حضوری و آموزش قبل از انجام ivf به اندازه انجام آن مهم است . حتما ملاحظات دقیق را از پزشک معالجتان بخواهید.عزیزم pco بیماری مربوط به تخمدان است نه رحم .