سلام

دختر ٢٠ ماهه ای دارم كه برای هر كاری لجبازی ميكنه از خوردن غذا تا تعويض پوشک و يا لباس پوشيدن مثلا برای تعويض پوشک با هر روشی جلو ميرم جواب نميده و اون فقط مقاومت ميكنه با بازی كردن آواز خوندن پوشک كردن عروسكاش يا مثلا ميگم بيا پوشكت رو عوض كنيم بعد با هم بازی كنيم يا حتی بهش ميگم بيا منو كمک كن تا با هم پوشكت رو ببنديم و اجازه ميدم تا چسب هاشو خودش ببنده و تشويقش ميكنم اما هر كدوم از اينها زمان خيلی كمی جواب ميده و دوباره برميگرديم سر جای اولمون واقعا ديگه احساس درماندگی ميكنم و نميدونم بايد چيكار كنم اين فقط يک نمونشه در كل روز من در حال تلاش برای راضی كردنش به كاری هستم و اونم در حال مقاومت و لجبازی لطفا راهنمايی كنيد ممنونم 🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
اگر در کنار این مواردی که نوشتید، وقتِ بیشتری براش بذارید و بیشتر باهاش بازی ‌کنید و اصلا" لجبازی هاش رو در نظر نگیرید، احتمالا" نتیجه میگیرید.
اما اگر یک ماه حسابی وقتِ بازیِ مخصوص براش گذاشتید، بدونِ در نظر گرفتن لجازی ها و تشویق هرچه بیشترِ رفتارهایِ موافق و مثبتش ، ولی او هیچ تغییری در رفتارش نداده بود باید به یک روانپزشک مراجعه کنید.