سلام من مدتیه که موهام شدیدا شوره داره و شامپوی سلنیوم سولفاید استفاده میکنم بازم شوره وجود داره تو بدنمم لک های قرمز هم تازگی ها به وجود اومده که وسط لک سفید اطرافش قرمز بدون خارش هست و خود بخود رفع میشه آیا خطرناکه؟ علت به وجود اومدن این لک ها چیه؟ پوست کف دستمم پوسته پوسته میشه و ترک بر میدارد آیا همه اینا بخاطر قارچه ؟ چیکار کنم کاملا خوب بشم دیگه خسته شدم موقتی خوب میشم و دوباره شروع میشه لطفا یه راه حل خوب بدین افسردگی گرفتم بخاطر این مشکلات

در ضمن من تنبلی تخمدان دارم میتونه علتش این بیماری باشه؟ ممنون میشم جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام درمانهای خوراکی ضد قارچ وهمزمان ضداگزما باید انجام شود ، معاینه و تحت نظر پزشک بودن الزامیست