کنجکاوی نوجوان در مورد روابط زناشویی والدین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1772 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من یه دختر ۱۲ ساله دارم که به تازگی متوجه رابطه زناشویی ما شده و من خیلی سربسته بهش گفتم منو پدرت چون همدیگه رو دوست داریم همدیگه رو بغل میکنیم و میبوسیم و با هم حرف میزنیم میخندیم و این یه رابطه ست فقط مخصوص پدر و مادرها !

ولی با این حال حس میکنم بعضی شبها عمدا بیدار میمونه و متوجه رابطه ما میشه با اینکه هرشب ساعت ۱۰ میفرستمش تو اتاقش بخوابه یا اینکه فروشگاه که میریم برای خرید وقتی من سرگرم برداشتن وسایل شوینده هستم قفسه مربوط به لوازم جلوگیری رو نگاه میکنه و روی بسته هارو داشت میخوند و از من پرسید اینا چیه منم گفتم اینا لوازم بهداشتی مربوط به آقایون هست ولی مجدد که رفتیم فروشگاه دیدم دوباره نگاه میکنه بهش گفتم چیکار میکنی بیا بریم به من گفت خودم فهمیدم این چیه

میخواستم راهنمایی کنید چطور باهاش صحبت یا رفتار کنم که انقدر روی روابط منو پدرش دقیق نشه که شبها عمدا بیدار بمونه یا در برابر این کنجکاویهاش چه برخوردی داشته باشم

ممنون از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام و عرض ادب
این کنجکاویها در سن نوجوانی طبیعی است لکن باید به چند نکته توجه داشته باشید

کودک یا نوجوان باید در همه گفتگوها این اصل را از شما بیاموزد که هر موضوعی، سن خودش را دارد. مثلاً وقتی کودک ۱۲ ساله از روابط زناشویی میپرسد، شما تاکید می کنید این، اتفاقی است که بین زن و شوهرها می افتد و هنوز وقتش نرسیده که درباره ش صحبت کنیم: «عزیزم همان طور که یک پسر دو ساله توی بغل مامان و بابا می نشیند، اما یک پسر ۱۰ ساله این کار را نمی کند، یا همان طور که بابا رانندگی می کند اما شما نه، هرکاری زمان خودش را دارد. روابط جنسی هم کار یک نوجوان نیست.»

 پاسخ به پرسش های جنسی کودک و نوجوان، را به ازدواج ربط دهید
بگویید  که روابط جنسی وقتی اتفاق می افتد که آدمها شایستگی اش را پیدا می کنند: «عزیزم مردها و زنها هر وقت ازدواج می کنند، این کار را با هم انجام می دهند.»
درمورد کنجکاویهایی که نسبت به روابط شما و همسرتان دارد بهتر است کمی مراعات کنید(محدود نکنید فقط مراعات کنید مثلا ساعت آن را زمانی که دخترتان نیست یا در نیمه های شب انجام دهید) اگر این کنجکاویها بیشتر از حد معمول بود با او جدی صحبت کنید که همانطور که قبلا گفتید این روابط خصوصی است و مربوط به زن و شوهر میباشد نه فرد دیگری و نباید به حریم خصوصی شما وارد شود
درمورد کاندوم بهتر است توضیحات کامل بدهید و بگویید که یک روش پیشگیری است و همچنین برای رعایت بهداشت استفاده میشود
طوری برخورد کنید که اگر سوالی داشت همیشه اول به‌شما مراجعه کند

تجربه شما

سلام

البته والدین باید خیلی مواظب باشند که درخلوت خود تمام ضریب های امنیتی را بکار گیرند تا فرزندان آن ها متوجه رابطه جنسی آنان نشوند و حتی نباید صدای آنان را در اتاق دیگر بشنوند چون بچه ها مخصوصا دختر خانم ها کنجکاو هستن البته دوستان مدرسه ای و هم کلاس هم اگر متوجه رابطه والدین شده باشند برای دوستان خود تعریف می کنند که این هم به کنجکاوی اضافه می کنه.

شما می توانید با دخترتون صحبت کنید و بگید که همه دخترها و پسرها وقتی به سن ازدواج رسیدن ازدواج می کنند و با ازدواج به ارامش می رسند و این آرامش با درکنار هم بودن و در آغوش گرفتن هم ایجاد میشه البته درکنار این هم آغوشی خداوند به پدر و مادرها فرزند هم میده شما هم دخترم درسن مناسب که برای ازدواج قرارگرفتی ازدواج خواهی کرد و در کنار شوهرت به آرامش خواهی رسید البته بعضی از مسائل خصوصی بین زن و شوهرها است که زمان ازدواج متوجه آن خواهی شد و الان و در این سن نباید فکرت را در این باره درگیر کنی چون درگیر کردن فکر دراین باره باعث میشه که از درس و پیشرفت تحصیلی عقب بیفتی پس دخترم فعلا درباره این چیزها کنجکاوی نکن.