آمادگی نداشتن کودک برای از پوشک گرفتن

سلام. پسرم 19 ماهه هست چند روزه که نمیزاره پوشکش کنم، منم فکر کردم علایم آمادگی برای توالت رفتن رو شروع  کردم از پوشک گرفتن ولی اصلا همکاری نکرد و همه زندگیم رو نجس کرد باز تصمیم گرفتم پوشکش بکنم ولی دیگه  موقع پوشک کردن  و یاحتی لباس پوشیدن گریه های وحشتناک و اعصاب خوردکن میکنه اجازه نمیده لباس تنش  بکنم، نمیدونم رفتار درست چیه؟ باید به زور لباس و پوشک تنش کنم یا بزارم لخت و بدون پوشک بچرخه واسه خودش؟ به زور لباس پوشوندن از نظر روانی بهش صدمه نمیزنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ‌31 جنسیت زن شغل خانت دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
دوست عزیز برای گرفتن پوشک زیر ۲ سال و سه ماه اشتباهه بنابراین از بابت همکاری نکردن برای پوشک گرفتن نگران نباشید ولی از اونجایی که میگید اجازه نمیده پوشکش کنید باید علتش رو متوجه بشید اینکه شاید پاهاش دچار سوختگی شده یا سوزش ادرار داره باید عواملی که باعث اذیت شدن پوشک کردنش میشه رو چک کنید و اگر مورد خاصی نبود با بازی و پرت کردن حواسش پوشک کنید و لباس تنش کنید تا دوباره براش جا بیفته تا اونجایی که میشه با خشونت این کار رو انجام ندید و با توجه به گرمی هوا پوشکش رو زود به زود تعویض کنید تا اذیت نشه.
موفق و موید باشید