پيروات بالا کودکان

31 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام دختر هفده ماهه ای دارم كه ريفلاكس آلرژيک دارد و داروهای سيتريزين و نكسيوم مصرف ميكند ،فوق العاده بی اشتهاست، جثه بسيار ضعيف و ظريفی دارد و قد و وزن بسيار كم، از موقعی كه راه ميرود و كفش پايش ميكنم كف پاهای بچم خيس آب ميشه، در حالت عادی و بدون كفش عرق نميكند پزشک معالجش آزمايش پيروات درخواست داد كه ١/٥ هست جواب آن و حد نرمال را تا ٧/. زده، فعلا پزشک در مسافرت هست ميشه راهنمايی كنيد مربوط به چه ميشود و اينكه اين آزمايش را موقعی كه دادم دخترم يک ساعت و نيم ناشتا بود آيا به زمان بيشتری برای ناشتايی نياز بوده يا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل كارمند
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، درمان ريفلاكس در شيرخوارشما بايد حتما تجدید نظر شود، يكی ازعلل بی اشتهايی می تواند داروی سيتيريزن باشد، آزمايش پيروات با مصرف اين داروها قابل انجام نيست و عددش قابل اعتماد نمی باشد. به متخصص اطفال جهت تغيير نوع درمان و بررسی بيشتر مراجعه فرمایید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون🙏🙏