راه نرفتن در 15 ماهگی

48 بازدید 1 تبادل تجربه

پسر من دستش رو به وسایل میگیره و راه میره.

نوک انگشت منو میگیره و میدوئه، اما تنها راه نمیره. دو سه متر هم بدون کمک میره

مشکلم اینکه که دست منو رها نمیکنه که خودش راه بره.

چکار باید بکنم؟

اگه دستشو نگیرم گریه میکنه و میخواد همراهش باشم.

پاسخ مشاور

کاردرمانگر

با سلام
به طور کلی راه رفتن مستقل کودکان به غیر از مسائل عصبی-عضلانی نیاز به توجه و مهارت های شناختی اولیه هم دارد-درکنار این عوامل مواردی هست که میتواند به راه رفتن کودکان به صورت مستقل کمک بیشتری بکند-
با توجه به اینکه از نزدیک کودک را ندیده ام و راه رفتن او به همراه شما را ندیدم مواردی که به نظرم به درد شما میخورد تا بهتر راه برود و استقلال بهتری در حرکاتش داشته باشد را ذکر میکنم:
1.به هیچ وجه از روئروئک استفاده نکنید-- (یکی از دلایل تاخیر حرکت در کودکان همین روروئک ذکر شده است.)
2.وزن بالای کودکان منجر به تنبلی در حرکت و وابستگی بیشترآنها در حین حرکت کردن می شود.
3.فضای کوچک خانه که بوسیله انواع دکوری و مبلمان پر شده باشد اجازه تسهیل مراحل حرکتی از گردن گرفتن تا راه رفتن را به کودک نمیدهد و کودک همه حرکت ها خود را باید بوسیله کمک گرفتن از آنها انجام دهد و این وابستگی را بیشتر میکند
4.بیش از حد بغل کردن کودکان در محیط های مختلف وابستگی زیادی ایجاد میکند
5.پیشنهاد میکنم مراحل رشد حرکتی کودک را بررسی کنید ببینید آیا در مراحل دیگر تاخیر مشاهده میکنید یا خیر
6.آیا کودک شما بیش از حد میخوابد؟
7.آیا کودک شما از لحاظ گفتاری بابا یا ماما میگوید؟تقلید حرکتی میتواند انجام دهد؟
8.تاب دادن کودک پیشنهاد خوبی برای راه رفتن کودک میباشد --- اگر کودکتان اجازه داد اورا داخل یک پارچه بزرگ بگذارید یک سر پارچه را خودتان و سر دیگر را دست مادر بدهید و به آرامی تاب بدهید تا حداقل 3 دقیقه
موارد دیگری مثل شلی عضلانی،و شرح حال پزشکی هم هست که در اینجا از آن صرف نظر میکنم

تجربه شما

سلام.

ممنونم بابت پاسخ گویی شما.

خانه ما کوچک و شلوغ نیست.

وزنش هم بالا نیست. الان 11 کیلو هست. با وزن تولد 2910.

بابا و ماما میگه. اما توی بازی یا موقع راه رفتن.

بو و دد ببه میگه.

پا و نیست میگه.

زیاد هم نمیخوابه به نظرم. 14 یا 15 ساعت در شبانه روز.

تاب رو امتحان نکردم. توی پارک سوار تاب نمیشه. توی خونه حتما امتحان میکنم.