خیانت همسر در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 9233 بازدید 9 تبادل تجربه

 سلام. من تازه باردار شده بودم و نمیدونستیم. شوهرم برای بچه دار شدنم آمپول هورمونی مصرف میکرد و جواب داد. در همین حین پای یه زن شوهر و دختر 8 ساله به زندگیم باز شد که بعد از کلی دروغ و انکار معلوم شد از قبل از ازدواج مابا هم دوست بودن. ولی چند سال بود که وقفه افتاد و دوباره با هم صحبت میکردن و چت میکردن من فکر میکنم بخاطر خونشون که میخواسته بفروشه به شوهرم مجدد زنگ زده که براش فایل کنه چون شوهرم املاکیه. و ارتباطشون شروع شد. بعد از یه مسافرت که برگشتم خونه گوشیشو چک کردم و در عکس های تلگرامی پشتیبان دیدم که چند تا عکس لخت برای هم فرستادن در نبود من. ولی شوهرم میگه مال اینترنته و همچنان انکار میکنه. خیلی با هم در تماس بودن که منو بپیچونن و از مرحله پرت کنن. یکساله میگذره و بچم بدنیا اومده ولی همچنان ازش تنفر دارم و هچنان گریه میکنم چون تو بارداری خیلی اذیت شدم و کلی دعوا و گریه کردم. خیلی نا امیدم. به جدایی فکر میکنم. چون احساس حماقت میکنم که با یه خائن دروغگو  زندگی میکنم. در ضمن 4 ساله عروسی کردم. خودم 23 سالمه و شوهرم 34 سال

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام درود
سوال:چه مدته زایمان کردید؟
در خصوص مسئله ای که بیان کردید که با اصرار شما و انکار همسرتان مواجه شدید و هرچقدر این جریان ادامه دار باشد به رابطه شما لطمه میزنه
در خیانت مردان چند نکته مد نظر هست
افزایش ساعات کاری
تفکر زیاد و‌خیره شدن
مخفی کردن موبایل
کم حرفی و سرد مزاجی
عدم تمایل به روابط جنسی
و چند آیتم دیگر که اگر همه موارد رو شاهد بودید میتوان گفته بشه که خیانتی صورت میگیرد
((درضمن خانم ها به دلیل بهم خوردن هورمون ها دوران بارداری و غافل شدن از نیاز جنسی همسرشان ممکنه مرد رابطه ای فرا زناشویی داشته باشد و این خود مشکل ایجاد میکند،،و مقوله خیانت در مردان با خانمها بسیار متفاوت هست)))
طلاق بعد از هزاران راهی که برای آرامش و صمیمیت در زندگی رفته باشیم اقدام مناسبی خواهد بود
به شما حق میدم شرایط سختی هست و احساس بدی که حاکم شده (((خیانت و بی توجهی همسرم،نامردی کردن همسرم ،نادیده گرفتن من و خیلی حس های دیگه ای که یک زن ممکنه در شرایط شما تجربه بکنه ))))
در نظر داشته باشید اگر تازه زایمان کردید تغییرات هورمونی هم در حال شما بسیار تاثیر گذاره
لطفا نکات بالا رو در نظر بگیرید و پیشنهاد میکنم به مشاور خانواده مراجعه داشته باشید تا با بررسی های لازم به روابط شما کمک بشه
موفق و موید باشید
با احترام

تجربه شما

برید پیش مشاور

طلاق نگیر اون زن رو بیرون کن، طلاق بگیری بعد چند سال خودت از سر تنهایی با مردها دوست میشی پس سر همون زندگی خودت بشین

عزیزم با خیال راحت بکشش. همچین آدمی حق زندگی نداره وقتی دیگران رو از حق زندگی کردن بادل خوش محروم میکنه. مادرشوهرت بنداز تو تنور بسوزه

سلام خسته نباشید. مادر شوهرم منو خیلی اذیت میکنه شوهرمو از من دلسرد کرده. همش بهم تیکه میندازه. به شوهرم میگه نزار بره خونه مامانش اینا. ازش خیلی نفرت دارم دوست دارم بکشمش. در ضمن مادر شوهرم خیلی حرف میزنه چرت و پرت. منم اعصابم نمیکشه. چیکار کنم؟

متنفرم از مردهای خائن

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالله مشکلت زودی حل بشه

خدا لعنت کنه مردهای خیانتکار رو

الان سه ماهه که زایمان کردم. ولی هنوز نسبت بهش خشم نهفته دارم

@mobinagolll

امکان نداره آدم خیانت همسرش رو فراموش کنه. ولی میتونه ببخشه انشالله همه چی درست میشه

سلام . شما کدوم شهر هستین ؟ قصد کمک دارم

@farzadsss

تهران