با سلام دخترم یازده ماهه است ودر دوره شیر دهی هستم .قد160ووزنم 63 کیلو است چطور میتونم وزنم وکم کنم باتشکر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام بایستی حتما برای شیر دهی تحت نظر متخصص و با معاینه و ازمایش کامل اقدام نمایید زیرا این رژیم تخصصی است و در صورتیکه دقیق تنظیم نشود به افت شیردهی و اسیب به شیرخوارتان می انجامد با احترام دکتر پیام فرح بخش