تربیت جنسی کودک

118 بازدید 1 تبادل تجربه

دختری دارم هفت سالشه امشب رفته بودیم خرید که پسر داداشمم همراهمون بود اینا تو ماشین بودن برای ده دقیقه من رفتم یه چیز بخرم بیام وقتی اومدم دیدم دخترم دستش تو شلوار پسر داداشم بود بهش گفتم گفت اون گفته همچین کاری بکنم خیلی ناراحتم چیکار کنم تو ذهنش نمونه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام و روزبخیر
به سن برادر زادتون اشاره نکردید. اگر پسر برادرتون چند سالی بزرگتر باشه که باید بیشتر مراقب میبودید و به نوعی سواستفاده از دخترتان بوده ولی اگر همسن و نهایت یکی دوسال بزرگتر هستند جای نگرانی نیس
درهر صورت شما حتما باید حریم خصوصی را به دخترتان آموزش دهید تا با اندام خصوصی آشنا شود و بداند که کسی اجازه ندارد دست بزند یا نگاه کند و اوهم اجازه ندارد برای کسی را ببیند
از آنجایی که بسیار بحث مهم و مفصلی است پیشنهاد میکنم حتما مقاله هایی که در این زمینه نوشته ام را در بخش مقالات نی نی سایت مطالعه کنید
https://www.ninisite.com/article/71036

تجربه شما

سلام پسرم یکسال و یک ماهشه وقتی وارد یه جمع شلوغ میشیم خیلی بی قراره گریه میکنه تو مکان عمومی خوبه ولی مهمونی یا شب نشینی خیلی گریه میکنه یه مدت خوب شده بود  نمیدونم چیکار کنم

@ارش_97

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس