سلام من دیابت بارداری دارم و هنوز به یه عدد ثابت و نرمال نرسیده هنوز مشغول کم و زیاد کردن دوز های انسولین هستم الان من توی هفته ۵ هستم با توجه به این که قبلا سقط داشتم خیلی استرس دارم که مشکلی پیش بیاد برام الان قند ناشتام شده ۱۰۷ و قند دو ساعته از ۱۳۵ تا ۱۶۰ هم رفته برای جنین خطرناکه این مدتی که هنوز نرمال نشده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی ندارد باید با داشتن رژیم غذایی مناسب تحت نظر پزشک متخصص تغذیه قند خون خود را کنترل کنید موفق باشید.