خیانت همسر و اجرا گذاشتن مهریه

سلام من 23 سالمه و 8 ساله ازدواج کردیم همسرم از همون اوایل ازدواج منو اذیت می‌کرد چند سالی کتک زد و همیشه هم خیانت می‌کرد خانواده ام اصلا پشت من نیستن خیلی سختگیرن میگن شوهرت معتاد نیست سرکارم که میره خیانت اخلاقش براشون مهم نیست برام شرط گذاشتن اگه طلاق بگیرم تو خونه زندانی میکنن چون به زن مطلقه نگاه خوبی ندارن و اینکه حتی حق ندارم گوشی دستم بگیرم تو شرایط خیلی سختی قرار دارم نه میتونم این زندگیو تحمل کنم مخصوصا بعد از دیدن خیانتاش با چشمم نه میتونم شرط خانوادمو قبول کنم درضمن یک پسر 8 ساله هم دارم مهریم عندالمطالبه 614 تا سکه هست میتونم حداقل با مهریه بترسونمش یا اگه مهریمو بده میتونه منو از خونه بندازه بیرون که طلاقت میدم؟ من چه خاکی به سرم کنم الان با این شرایط زندگیم اگه بخاطر پسرم نبود خودکشی میکردم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل بوتیک لباس دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. شما قبل از هر اقدامی نیاز به مشاوره روانشانسی دارید.قبل از هر اقدامی شما حتما نیاز دارید تا از لحاظ روحی و روانی آمادگی اقدام یا عدم اقدامی را داشته باشید.

2. از لحاظ حقوقی بطور کلی شما مستحق دریافت مهریه هستید و اگر مالی به مام همسر شما نباشد نهایتا قسط بندی می شود. و با توجه به میزان درامد همسر شما ماهیانه مبلغی را محکوم به پرداخت خواهد شد.

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید