ازدواج سابق همسر

سلام‌ لطفا کمکم کنید خیلی از لحاظ روحی داغونم. ازدواج دومم هست همسرمم ازدواج دومشه اوایل همه چیز خوب بود وخیلی حس میکردم خوشبختم اما الان فهمیدم همسرم هنوز به همسر قبلیش فکر میکنه. از اون بچه داره و بیشتر پیش ماست .. یه کارایی کرده که احساس میکنم بهش فکر میکنه. مثلا عکساشو تا همین چند وقته قبل داشت و گاهی که خانوادش ازش بد میگفتن طرفداری میکرد و خیلی کارای دیگه که بیانش حالمو واقعا بد میکنه. قبلا بهش گفته بودم اسم بچه رو تو انتخاب کردی گف آره  اون عرفان دوست داشته البته عرفانم خیلی قشنگه ولی من گذاشتم یاسین... حالا دیروز که برای بچمون اسم انتخاب میکردم گفت من عرفان دوست دارم.. بااین حرفش هرچی بینمون بود تموم شد و من فقط وفقط به طلاق فکر میکنم البته اوایل بارداریمه و بعد زایمان صددرصد طلاق میگیرم فقط چیکار کنم تااون موقه دوام بیارم. حالم خیلی بده حس خودکشی بهم دست میده گاهی.. اگه من قبلا ازش نپرسیده بودم ونمیدونستم اون عرفان دوست داره این اسمو رو بچم میزاشتم وتا آخرعمر تظاهر به خوشبختی میکردم همسر سابقش بهم میخندید و میگفت اسمی که من میخواستم گذاشت روی  بچش😏 رفتار همسرم باهام خوبه ولی یک درصد کارایی که توزندگی قبلیش کرده برای من انجام نداده اونو دوست داشته و خانومه اینو ولش کرده من نمیتونم بااین حس زندگی کنم تا آخرعمر.. فقط بهم بگین این چندماه چطور تحمل کنم که از پا درنیام😢😢

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر، دوست من متوجه هستم که آزرده شدید ‌و رفتار همسرتون ناراحتتون کرده اما در حال حاضر شما دارید یک انسان زنده رو به این دنیا وارد میکنید که مسولیت زیادی در قبالش دارید و تصمیم به طلاق که تاثیر بسیار بدی بر پرورش فرزندتون و‌ صد البته میگذاره تنها به دلیل ناکافی یک اسم یک‌ تصمیم احساسی و عجولانه است. در این خصوص میتونید با همسرتون صحبت کنید و به صراحت بگید که چون در گذشته صحبت از این اسم شده بوده احساس خوبی نسبت به این اسم ندارید و تداعی های اون شما رو اذیت میکنه بنابراین اسامی جدیدی رو بنویسید و از بین اونها اسمی که هم شما و هم همسرتون درباره اون تفاهم دارید انتخاب کنید، از سوی دیگه از همسرتون و خانواده شون بخواهید که در حضور شما یا در صورت امکان به صورت کلی از مسائل روابط گذشته صحبت نکنند که باعث ناراحتی، عصبانیت و ایجاد کدورت در زندگی مشترک فعلی شما و همسرتون میشه. مطمن باشید با ایجاد کردن شرایط جدید از طریق بیان خواسته تون بدون عصبانیت،  به جای قهر کردن یا ترک موقعیت که به نوعی پاک کردن مساله به حساب میاد به همسرتون و اطرافیان این پیام رو میدید که حفظ زندگیتون براتون اهمیت داره و از طرفی هم این شما هستید که بر ارامش زندگیتون تسلط دارید نه سایرین. موفق باشید