گرفتن مهریه از همسر

سلام همسر من تو حرفاش گفته که آپارتمانمو قبل از آشنایی با تو زدم به نام مادرم،تا یک روز یه غریبه نیاد به باد بره«زن»، حالا مهریه من ، 200 تاست، و در عقدنامه خودم گفتم عندالمطالبه قید شده، حالا فقط یک حقوق دو میلیونی داره، خونه ام که به نام مادرشه،من 200 تا رو بزارم اجرا،میشه توضیح بدید چقد و چجوری بهم ميرسه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. صرف اقرار زبانی و حتی کتبی برای همسر شما دلیل مالکیت محسوب نمی شود و مالکیتی را قانون محترم می شمارد که سند رسمی بنام شخص باشد.

2. در مورد موضوع شما نیز همین موضوع صادق است و متاسفانه نمی توانید اقدامی روی اموالی که قانونا متعلق به همسر شما نیست انجام دهید

3. در صورت مطالبه مهریه اگر غیر از حقوق مال دیگری از همسر شما یافت نشود نهایتا با طرح دادخواست اعسار ایشان مهریه تقسیط و ماهیانه یک چهارم از حقوق ایشان توقیف و به حساب شما واریز می شود.

4. قبل از هر گونه اقدامی عواقب اقدامات خود را بسنجید و ترجیحا با وکیل و مشاور حقوقی مشورت نمایید.

موفق باشید.