سلاام وقتتون بخیر! من آزمایش های پیش از بارداری را داده ام و آزمایش تیروییدم 6 بود به جای 5.1 و دکتر گفت که دوباره آزمایشم را تکرار کنم و کشت ادرارم هم کمی عفونت نشان داد که برایم 10 عدد سفیکسیم نوشتند سوال من این است که با این شرایط اگر باردار باشم، آیا خطری برای جنین دارد؟؟ ایا این میزان کم کاری تیرویید دارای عوارضی برای جنین هست؟ (نتیجه آزمایشاتم بعد از اقدام به بارداری بدستم رسید)
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام .هورمون تیرویید هم در میزان باردار شدن و هم در دوران بارداری به خصوص 8 هفته اول بسیار مهم است و ممکن است عوارضی داشته باشد .در اولین فرصت تست بارداری بدین و تا کنترل کم کاریتون اقدام به بارداری نکنین ، فولیک اسید را هم شروع کنین .