تعهد گرفتن از همسر

سلام . من از همسرم بخاطر ضرب و شتم تعهد کاغذی با امضا و اثر انگشت خودش گرفتم میخواستم بدونم این کاغذ تعهد ارزش قضایی داره؟ یا حتما باید محضری باشه تا ارزش داشته باشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

تعهد دريافتی ارزش و اعتبار دارد و به نوعی ايشان اقرار و اظهار پشيمانی از عمل خويش نموده اند و در صورت تكرار عمل ميتواند به عنوان اماره قضايی مورد استناد قرار گيرد