سلام و خسته نباشید. من مدت یکسالی هست ک پریودهای کم حجم و دوروزه دارم و دو روز هم لکه بینی خفیف. ازمایش و سونو همه چیز را طبیعی اعلام کردند و دکتر من هم خیلی این موضوع را جدی نگرفتن. من چه اقداماتی برای درمان میتونم انجام بدم؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اکر کمتر از سه روز پریود می شوید از نظر هورمونی باید بررسی شوید واکر فرزندی ندارید بهتر است باردار شوید