پررنگ نشدن کیت تخمک گذاری

سلام
من چند ماه غیر متوالی از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و هیچ وقت دو خط پررنگ نمیشه. خط کمرنگ میافته همیشه و در روزهای بعد خط 2 بیرنگ میشه. این ایرادی در تخمک گذاری من هست؟ دلیل ناباروریم میتونه این باشه؟
با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شده و برای شما دارو تجویز شود تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.