عادات ماهانه عجیب

دو ماهه عادت ماهانه عجیبی دارم همیشه که قبل از پریود شدن دو سه روز لکه بینی قهوه ای دارم ماه پیش یک چیز دیگم که بهش اضافه شد این بود که ده چهارده روز قبل از پریودم لکه بینی قهوه ای داشتم حالا این ماه چهار ده روز قبل از پریود لکه بینی قهوه ای و قرمزم داشتم الانم پریود شدم اما چه پریودی فقط لخته اونم یک روز  دکتر هم رفتم گفت روز سوم پریود آزمایش بده اما آخه مگه این پریوده؟ در ضمن یک چیزی بگم این ماه قرص اورژانسی خوردم و استرس شدید هم دارم. همیشه قرص اورژانسی میخوردم ولی اینطوری نمیشدم ناراحتم خیلی که نکنه سرطان تخمدان دارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه  به شرح حال شما مشکل شما می تواند از عوارض مصرف قرص اورژانسی باشد  زیرا این قرص عوارض زیادی دارد به هرحال باید تحت نظر پزشک معالج خود آزمایشات هورمونی  را انجام بدهید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید