سلام؛ من الان16 ماهه زایمان طبعی کردم ولی هنوز پریود نشدم، البته از اولم تنبلی تخمدان داشتم . منتها الان چند باره که لکه می بینم و هر بار که میگم پریود شدم میبینم هیچ خبری نشد و فقط همون یکی دو لکه ای بوده که دیدم، لطفا بهم کمک کنین تا بفمم مشکل از کجاست
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیز دلم میتونه مربوط به شیردهی باشه . در پایان 2 سال و خشک شدن شیر و افت سطح هورمونها به حالت اول برمیگردین .