ترس شدید از خیابان

سلام من خيلی ترس شديدی دارم

از پل از خيابونای بزرگ از چيزايی كه بقيه ترسشو ندارن خيلی خسته و درمونده شدم حتی از مصرف كردن قرص ميترسم چه بايد بكنم خيلی درمونده ام خيلی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم ترس شما ریشه در دوران کودکی شما دارد سعی کنید اعتماد بنفس و عزت نفس خود را بالا ببرید نگاه کنید ببینید دیگران چطور در این موقعیت ها قرار می گیرند و دچار ترس نمی شوند عکسها و فیلمهایی که دیگران از پل یا عبور می کنند را نگاه کنید و ببینید که چگونه براحتی این کار را انجام می دهند و مشکلی پیش نمی آید و کم کم و بندرت خود را در موقعیت قرار دهید
 البته وقتی دچار اضطراب و ترس می شوید مواجه سازی را متوقف و به زمان دیگری موکول کنید مواجه سازی تا جایی پیشروی می کند تا ترس شما کاملا از بین برود به روانپزشک مراجعه کنید شاید نیاز به دارودرمانی نیز باشد.موفق باشید.