فایل شکسته در ریشه دندان

سلام خسته نباشید سال 92 دندانم رو عصب کشی کردم و سال 95 اقدام به روکش کردم که بعد از عکس گرفتن متوجه شدم فایل شکسته در انتهای ریشه دندانم و ایجاد کیست و عفونت کرده و از آنجا که هیچگونه دردی نداشتم دکتر پیشنهاد داد که روکش کنم و بعدا اگه درد داشتم جراحی کنم و فایل رو خارج کنم و من هم این کار را انجام دادم و حالا که دو سال از روکش دندانم میگذره هیچگونه دردی ندارم ولی راستش خیلی نگران شدم ممکنه فایل شکسته شده در دندانم و کیست و عفونتی که به وجود آورده مشکل برام ایجاد کنه ؟باید چیکارکنم؟اگه جراحی نکنم و فایل رو خارج نکنم مشکل ساز نمیشه برام؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین نه هیچ مشکلی نیست .به هر حال ریش دندان با موادی پر میشود حالا اگر فایل هم داخل ریشه باشد معمولا مشکلی ندارد.مگر آنکه عفونت کند .