با سلام من ماه آخر بارداری عفونت قارچی داشتم و دکتر یک دوره دالاواگ سی تجویز کرد اما چون حساسیت داشتم تغییر داد و میکونازول استفاده کردم و بهتر نشدم. یک دوره دیگه تجویز کرد و چون ۲روز به سزارین مونده بود نگرفتم. بعد از سزارین همچنان عفونت کرده بودم تا دوماه بعد از سزارین دکتر رفتم البته ناگفته نماند که بعد از سزارین و گذشت دوره نفاس پریود شدم و در دوماه من پنج بار خونریزی داشتم دکتر برای عفونتم مترونیدازول تجویز کرد و ازیترومایسین تجویز کردن.دو هفته بهتر بودم و دوباره شروع شد ماه پنجم برام کلوتریمازدل ۲ درصد تجویز کردن همراه قرص لاکتوفم که بعد از سه هفته دوبار ۶ بیماریم عود کرد و ماه ششم هم همون رو دکتر دیگه ای برام تجویز کردن الان ماه هفتمم و باز مشکل دارم. آزمایش پاپه ام دادم که دکتر گفت التهاب داری و واژن زخم شده که بخاطر عفونت قارچیه که ناشی از بارداری و از بین رفتن تعادل هورمونیه. ناگفته نماند که یک بار حین رابطه خونریزی شدیدم داشتم. به نظر شما چیکار دیگه باید بکنم؟ کی درست میشه این وضعیت؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
بهتر است پزشک خود را تغییر دهید و درمانهای مناسب با توجه به شرح حال و معاینه بالینی انجام بدهند.
درمان در افرادی مانند شما بایستی تا مدت طولانی ادامه پیدا نمایید و داروی تجویزی نبایستی هر بار تغییر پیدا کند.