سلام بنده پلی کیستیک نیستم اما یکسالی هست با قرص پریود میشم و ۷ ماه بود جلوگیری نداشتم و اینکه سونوی واژینال دادم کیست ۲ سانت سمت راست داشتم چپ نرمال بود ابعاد رحم و اندومتر هم سالم همسرمم آزمایشش سالم

تا ماهه دیگر قرص ضدبارداری تموم میشه

دکترم قراره بهمن قرص کمک باروری تحریک تخمک بده آیا نتیجه بخش هست ؟

بارداریم طول میکشه بنظرتون؟ و اینکه موشکلم فقط عدم تخمک گذاری هست

کاشت آی یو آی کارم میرسه به اون مراحل یا نه چقدر امیدوار شم هروز تو فکرشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام در مرحله اول اگر وزن بالایی دارید رژیم بگیرید و ورزش کنید
کیست دو سانتی باعث نازایی نمیشود

تجربه شما

سلام من روز دهم رفتم سونو دادم فولیکول 25 داشتم گفت فولیکولت داره آزاد میشه یعنی باردار میشم این ماه