درمان کیست دو سانتی

373 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من سونوگرافی واژینال انجام دادم و متوجه شدم سمت راستم کیست دو سانت دارم (۲۷) میل؛ سمت چپ تخمدان نرماله و اینکه من کلا پریودم قطع شده با آمپول و دوفاستون پریود میشم تنبلی دارم اما پلی کیستیک نیستم

دکترم میخواد بعد از بین رفتن کیست قرص تحریک تخمک گذاری بده برای بارداری فقط همینه مشکلم

شوهرمم آزمایش اسپرم داده و عالی بوده

امیدوار باشم خانوم دکتر با این اوضاع من حامله میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

توصيه ميشود برای ادامه درمان نازايی تحت نظر فوق تخصص نازايی باشيد

تجربه شما

تحت نظر زنان زایمان و نازایی هستم ایشون این نظرو دادن که حامله میشم و جای نگرانی نیست پریود نشدن یک جور اختلال مشکل حساب نمیاد و این قرص های تحریک تخمک گذاری میخواد بده میخوام بدونم با توجه به تجربه  شما این قرص ها جواب ندن باید کاشت کنم ؟؟؟

@mina1376

دوست عزیز نگران نباشید با مصرف داروهای تحریک تخمک گذاری شانس بارداری شما افزایش می یابد نظر پزشک شما صحیح بوده است نیازی به روش های مصنوعی تلقیح بارداری نیست ضمنا سایز کیست تخمدان شما کوچک است و با مصرف یک دوره دارو برطرف می شود و جای نگرانی وجود ندارد بنابراین استرس نداشته باشید موفق باشید