دلخوری از والدین کنترل گر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 544 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقتتون بخیر.

من تو دوران کودکی و نوجوانی (میشه گفت مهمترین و حساس ترین سال های زندگیم)، پدر و مادر کنترل گری داشتم. بهترین سال های عمرم تو یه اتاق و دور از دوست و محافل دوستانه و دور از فعالیت های اجتماعی گذشت. بچه خیلی آرومی بودم و هیچ وقت شیطنتی در کار نبود اما همیشه بدترین تهمت ها نثارم میشد و این در حالیه که من اصلا بیرون نمیرفتم و پدر و مادرم میشه گفت شورش رو در آورده بودن. کنترل گری مادرم به قدری شدید بود که من حتی اجازه نداشتم برم دانشگاه و چون وضع درس خوندنم به خاطر مشکلات خونه خیلی خوب نبود مادرم بهونه میکرد که هر وقت دانشگاه سراسری قبول شدی اجازه میدم بری و اینطوری شد که من چند سال پشت کنکور موندم: یعنی سه سال دیگه به 18 سال حبس بودن تو خونه اضافه شد! در آخر که دیدن من از لحاظ روحی از هم پاشیدم و با زور، بلاخره اجازه دادن برم دانشگاه آزاد یه جایی و درسم تموم شد و برگشتم سر خونه اول. نه مهارتی کسب کردم نه تونستم روابط اجتماعی برای خودم دست و پا کنم و نه تونستم کار پیدا کنم و در حال حاضر مشکلات مالی بسیار زیادی دارم.

الان مشکل عمده من دلخوری از پدر و مادرم هست. من مثل روزای قبلی در خونه روز و شب می کنم و بعضی وقتا مادرم میگه : چرا نمیری بیرون؟ چرا نمیری یکم اجتماع رو ببینی؟! چرا قاطی جماعت نمیشی؟! تمام این حرفا من رو خیلی ناراحت میکنه. روزایی که من آدم اجتماعی و ورزشکار و سالمی بودم با گریه و التماس هم حق بیرون رفتن رو نداشتم و الان که افسرده هستم، نه کاری دارم، نه دوستی و نه ارتباطی، سرکوفت میزنن که برو بیرون؟ همه حرفاشون من رو میبره به گذشته. کسانی امروز انگ غیر اجتماعی بودن بهم میزنن که خودشون باعث شدن من به این مرحله و جایگاه برسم.

اینم بگم که من برای پیدا کردن کار و دوست تلاش کردم اما خب نیست. مردم دوست جدید نمی خوان، همه با دوستایی هستن که مال دوران مدرسه و دانشگاست. که حتی دوست هم بخوان فردی مثل من نمی خوان که پول ندارم تا پارک تاکسی بگیرم! کار هم که تو شهر کوچیک پارتی میخواد یا اینکه بخوای به هر کاری تن بدی که من نمی خوام. میشه گفت دنبال دوست هم گشتم اما صرفا ختم شده به چند تا دوست انگشت شمار اینترنتی در حد ارتباط با رشته تحصیلیم.

من همه این شرایط فعلیم رو قبول کردم اما نمی تونم قبول کنم کسانی بهم بگن غیر اجتماعی که خودشون مسئول غیر اجتماعی بودن من هستن.

ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
میتونم درک کنم که بودن توی چنین شرایطی میتونه چقد حس بد و ناامیدانه ای داشته باشه. اما سوالی که پیش میاد این هستش که نقش شما در همه ی این سالها چی بوده؟برای تغییر شرایط چه راهکاری داشتید و چه عملی انجام دادید؟ آیا تلاش کردید شرایط رو بهبود ببخشید یا منفعلانه تسلیم خواسته ها شدید؟
به هر روی گذشته با تمام خوشیها و بدیها گذشته و شما دچار خشم نهفته هستید به جای مرور گذشته و مقصر دونستن پدر و مادر الان وقت اون هستش که خودتون یه حرکتی انجام بدید.
این مشکل به دلیل اینکه ریشه در کودکی داره و بسیار میتونه گسترده باشه حتما باید به صورت حضوری پیگیری بشه بنابراین با رفتن پیش روانشناس کمک تخصصی بگیرید چرا که نیازمند ریشه یابی مسایل، افکار زیربنایی، مکانیسم های مقابله ای و ... هستش که بصورت مجازی امکان پذیر نیست.
شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

حالا مثلا تلاش میکرد وضعیتش فرق میکرد؟

من یک عمره تلاش کردم الان ۲۷ سالمه ، کلا ازم متنفر شدن چون به صورت محترمانه نمیزارم خواسته هاشونو تحمیل کنن . هیچیشون بهتر نشده . حیف عمر من که سعی کردم قضیه رو حل کنم . باید از همون اول کار خودمو فقط انجام میدادم