دخترم 20 ماهشه و من خونه پدر شوهرمم یک بچه خواهر شوهر بی تربیت دارم ک همیشه اونجاست و 5 سالشه دخترم از رفتار های بدش تقلید میکنه و جدیدا خیلی بد شده و اذیت میکنه ممنون میشم راهنمایی کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل مادر یک کودک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.یکی از روشهای یادگیری که بسیار موثر هم عمل میکنه یادگیری مشاهده ای هست.از طریق همین تقلید کردن.شما نمیتونید جلوی این نوع یادگیری را بگیرید.برای اینکه این اتفاق نیفته ارتباطتون را با اون خانواده کم کنید.برای این کار باید خلاق باشید.مثلاوقتی اون دختر خانم میاد کلی بازیهای خلاقانه داشته باشید تا فرزندتون را در اتاق سرگرم کنید.یا بچه را ببرید پارک.و در کل پیش خانواده ی همسر زندگی کردن و مستقل نبودن مشکلات عدیده ای بهمراه خواهد داشت.با برنامه ریزی بلند مدت سعی کنید از لحاظ مکانی مستقل شوید.