سلام خسته نباشید برادر من ازدواج مجدد کردن و از ازدواج اولشون یک پسر ۴ ساله دارن که حضانتش با برادرمه... الان همسر دومشون میگن من بچه رو نگه نمیدارم میتونن همچین چیزی رو بگن؟ در صورتی که زمان عقد قبول کردن ولی کتبی قید نشده داخل سند شفاهی بوده

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

با توجه به این که حضانت فرزند بر عهده برادر شما هست و همسر دوم ایشان با علم به این موضوع که ایشان فرزند داشته با ایشان ازدواج کرده

اولا : قبول کردن یا نکردن همسر دوم تاثیر در حضانت فرزند نداشته و برادر شما موظف به نگهداری فرزندش است

ثانیا : با توجه به مطالبی که گفته شد حتی خانم ایشان نیز نمی تواند تقاضای منزل مجزا کند

موفق باشید