سلام.میخواستم بدونم که اگه ما هیچکدام از علایم سرطان سینه رو نداشته باشیم.ولی سینمون درد بکنه میتونه دلیل سرطان باشه؟؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام خانمی درد سینه بستگی دارد که دایم باشد یا به صورت دوره ای قبل از سیکلهای پریود باشد. نوع اول حتما نیاز به بررسی تخصصی دارد ولی دردهای نوع دوم مربوط به تغییرات هورمونی سیکل ماهانه میباشد که معمولا هر دو سینه دردناک است . 3 تا7 روز قبل از پریود شروع شده و بعد از قاعدکی کم و برطرف میشود علیرغم اینکه ناخوشایند است ولی یکی از نشانه های بارور بودن خانم است، احساس پری و سفتی همراه با حساس شدن پستانها.ولی اگر دردها به سیکل مربوط نیست ، یکطرفه، موضعی به صورت سوزش و کشیدگی است حتما باید بررسی تخصصی شود . از پزشک خود بخواهید تا نحوه معاینه ماهیانه سینه توسط خودتان را به شما آموزش دهدو سالی یکبار حتما معاینه سینه توسط پزشکتان به طور منظم داشته باشید