سلام دخترم 5 سالشه پارسال میبردمش مهد کودک که خیلی از روزها گریه میکرد اینقدر بی تابی میکرد که مربیش کلافه میشد بهم زنگ میزد و من میرفتم دنبالش بعد کم کم یک ذره بهتر شد ولی بازم خیلی وقتا که میرفتم دنبالش مربیش میگفت امروز هم گریه کرد حالا باز امسال همون مدرسه پارسال برای پیش بردمش و با اینکه پسرعموشو که خیلی دوست داره همکلاسشه ولی بازم گریه میکنه بهش میگم چته هم چیزی نمیگه باز میگه دیگه گریه نمیکنم ولی روز بعد باز روز از نو روزی از نو ، با اینکه مربیش هم مال پارساله میشناستش خیلی هم دوست داره مربیشو جای دیگه هم خواستم ثبت نامش کنم اصلا به هیچ عنوان قبول نکرد گفت فقط جای پارسالی حالا هم که بردمش اینجوری میکنه حتی معلمش هم از این گریه هاش تعجب میکنه ممنون که راهنمایی میکنین

پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

مشخصاتتون ذکر نشده.

به نظر میاد که دخترتون دچار اضطراب جدایی باشه و باید برای بازی درمانی مراجعه داشته باشید، البته پیش یک متخصص.

خودتون هم میتونید در این زمینه مطالعه داشته باشید و از راهکارهایی که هست استفاده کنید.میتونید به دخترتون کمک کنید تا کم کم به اضطرابش غلبه کنه. از ژتون میتونید براش استفاده کنید و همین طور میتونید با مدیر هماهنگ کنید تا در طول مدت مهد یک بار باهاتون تماس تلفنی داشته باشه.

گاهی زودتر از موعد برید دنبالش و از مهد بیاریدش. یا قبل از این که گریه رو شروع کنه بیاریدش از مهد و تا شب سعی کنید که بهش خوش بگذره و دائم بهش یادآوری کنید که به این خاطر که امروز گریه نکردی خیلی بهمون خوش میگذره و تایمِ دو نفره امون بیشتره.