تاثیر هچینگ بر لانه گزینی

سلام من روز ۶ انتقال هستم هم پی آر پی کردم هم هچینگ خیلی نگرانم آیا هچینگ باعث میشه لانه گزینی زودتر اتفاق بیفته؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این یک روش کمک کننده است و میتواند شانس بارداری را افزایش دهد البته اگر مراحل درست و به دقت و در مرکز معتبری انجام شده باشد میتواند نتایج مثبتی را در بر داشته باشد. پس به اندازه ۲۰ درصد امیدوار باشید. روز خوش