پسرم سه سال و هشت ماهشه. از شش ماهگی مهد گذاشتمش

مشکلی که باهاش داریم اینه که کافیه یه مهمون واسمون بیاد تو خونه انقد بالا و پایین می پره ورجه وروجه می کنه که اصلا من و شوهرم کلافه می شیم و حتی بعضا مهمونا با دیدن شیطونی بیش از حد پسرم سریع بلند میشن و میرن... یه مورد دیگه اینم هست که تو کوچه ما بچه ها بعدازظهرها میان بازی می کنن هر چند همسن پسر من نیستن.. ما هم بعضا دوچرخه اش رو بهش میدیم و با همسرم میره تو کوچه دو چرخه بازی... البته بیشتر پارک می بریمش و دوچرخه اش را هم می بریم... داستانی که بابت این مورد داریم اینه که همش کارهایی می کنه که جلب توجه کنه.. مثلا جلوی دوچرخه رو بلند میکنه .. داد می زنه اسم بچه ها رو میگه تا نگاهش کنن... روزایی که اجازه بازی نمی دیم بهش داد می زنه و به بچه ها میگه برید خونه هاتون... یا بچه ها رو صدا می زنه در صورتی که بچه ها بهش توجهی نمی کنن....

کمبود محبت نداره پسرم این رو مطمنم چون خیلی وابسته به پدرشه و حتی من... و میگه دوستمون داره و ما هم بهش ابراز علاقه می کنیم ولی بیشتر از این می ترسم که به سن بلوغ برسه خدایی ناکرده از این بچه هایی نشه که تو خیابون دنبال جلب توجه باشه و پا به کارهای خلاف و خطرناک بره. ببخشید طولانی شد. می تونین راهنمایی کنید در مورد رفتار پسرم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
در این مواقع معمولا بچه ها با کمبود توجه در خانواده مواجه هستن البته شما گفتی شما و همسرت خیلی بهش محبت میکنید.... محبت و توجه دو مقوله متفاوته ... وقتی میگم توجه یعنی چقدر براش وقت میگذارید از اونجایی که گفتی مهد میره این یعنی ساعت بیشتری رو در مهد هستش و کمتر با شماست و این یک خلاء هست که با توجه شما پر میشه.... اینکه در طول روز چقدر باهاش بازی میکنید بازی بدون شرط و شروط بازی که فقط لذت درش باشه نه بکن نکن و اینکه چقدر با هم حرف میزنید یا کتاب براش میخونید و وقتی داره با شما حرف میزنه تمام حواس و توجهتون بهش باشه .... اینا خیلی مهمه و باید بهش بها بدید تا کم کم رفتارش اصلاح بشه.
موفق و موید باشید