فحاشی زن به شوهرش

سلام. زنی بددهن و فحاش دارم بعد از ازدواج فهمیدم زود عصبی میشود

زمانی که در مسافرت های خیلی کوتاه هم باهم دعوا میکردیم. من اصلا اهل فحاشی نیستم ولی در خانواده آنها برادر و یکی از خواهرانش فحاشی میکنند. 15 روز به 15 روز خانه نیستم سر کارم و او مرتبا خانه پدرش میرود. او رکیک ترین فحش هایی که مرد لات و کثیف بلد است بلد است و به من میدهد و خانواده ام

یک سال و نیم است ازدواج کرده ایم . پیش مشاور بردمش درست نشد با خانواده من که کلی با او گرم و مهربان برخورد میکنند سرد و بی علاقه  است ولی تمام وقت دوست دارد با خانواده خودش باشد

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه گرامی

فحاشی و عصبانیت یک عادت است. و با تمرین می توان تغییرات خوبی ایجاد کرد.

اما اگر همسرتان تا این اندازه که نوشته اید بی علاقه به شما هستند چطور زندگی تان پایدار مانده؟

و همچنین دعوا و دلخوری دو طرفه است در این مشکلات شما چه نقشی دارد؟ چه حوزه هایی ایشون را می آزارد که شما بهشون تا امروز توجه نکرده بودید؟

اینها را در نظر بگیرید گاهی همین جمله تو مشکل داری.... تو دیوونه ای.... چی گفتم مگه.... خودش می تواند دکمه انفجار باشد.

تحقیر، سرزنش و انتقادات کلامی تان را شناسایی کنید و بدانید چگونه و چطور حرفتان را بزنید که هم شنیده شود هم باعث دلخوری نباشد.

حتما لازم است حرف های همسرتان را شنید تا بهتر علت عصبی بودنشان که بصورت داد و فحاشی خود را نشان می دهد پیدا کرد.
گاهی این رفتارها فریادی برای به من توجه کنید است.

اما در کل هنگام عصبانیت به خود و ایشون فرصت دهید و از اتاق خارج شوید.
انتقاد نکنید و پافشاری بر اینکه رفتارت غلط است و باید عوض شود (اصرار باعث لجبازی میشود)
مهربانی کنید و در وقت هایی که حال هردویتان خوب است گفتگو کنید.
با تمرکز کامل بدون جبهه گیری و دفاع فقط گوش کنید بگذارید به شما اعتماد کند (حتی اگر خیلی حرف هاشون برایتان سنگین و غیر قابل پذیرش باشد) ممکن است شنیده شدن باعث شود تا ایشون به آرام بودن دعوت شوند.

همدلی و مهربانی با جایگزین مقابله و دعوا نمایید. سهم 100% خود را در زندگی انجام دهید و با خود نگویید چرا فقط من. گاهی لازم است با رفتارهای صمیمانه و عاشقانه خود شریک زنذگی مان را متوجه کنیم.

صبور لازم است برای ایجاد راهی نو و متفاوت در زندگی🌷🌷🌷