باسلام کودک 5ساله ای دارم که13/5کیلووزن داره خیلی کم اشتهاس اما این اواخر یه کم بهتر شده سه وعده ویک میان وعده را تقریبا خوب میخوره چی بهش بدم که کمبود وزن این سالهاش جبران بشه؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی کمبود وزن روندی است که تدریجی اصلاح می شه و نیازمند زمان هست هیچ غذایی هم به طور خاص باعث افزایش وزن گیری نمی شه همون 4 وعده ای که می دید مناسبه از غذاهایی مثل شیر موز و مغزها استفاده کنید و تنوع غذایی در این سن می تونه موثر باشه شاد باشید