با سلام و تشکر. جواب mri نوشته: ناحیه فوندال رحم نمای دوشاخ ناکامل دارد. رحم نمایش عادی داشته و سیگنال ان در حد طبیعیست. ناحیه فوندال کاویته رحمی نمای deep arcuate دارد. سپتوم در کاویته رحمی دیده نشد. سیگنال و ضخامت اندومتر طبیعی است. آیا من باید عمل بشم بخاطر دو شاخ ناکامل؟ یا میتوانم بدون عمل بارداری بی خطری داشته باشم؟ لطفا تفسیر و راهنمایی بفرمایید.با سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام

به طور کلی آنومالی های رحمی باعث اختلال در باروری و لانه گزینی نمیشوند..و در مطالعات اخیر نتایج بارداری در رحم دوشاخ بسیار نزدیک به جمعیت عادی بوده است...بنابراین نیازی به جراحی قبل از باردارشدن ندارید..