تشخیص بیماری مقاربتی سوزاک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 421 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام آیا با معاینه داخلی سوزاک در زنان مشخص میشود

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
برخی از علایم آن اگر بیماری در مرحله کمون نباشد قابل تشخیص است و انجام برخی از تستهای تشخیصی هم کمک کننده خواهد بود. به کلینیک های سلامت جنسی و یا متخصص عفونی مراجعه کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

 دوره کمون از چند روز تا حدود یک هفته متفاوت است میتوان گفت بین ۳ تا ۵ روز است ولی در خانمها گاهی حدود دو هفته هم ممکن است طول بکشد. روز خوش

خانم مشاور ممنون از جوابگوییتون، دوره کمون چند روز طول میکشه؟