با سلام. دختر من یکساله است. دو دندان نیش پایینی و یک دندان بالا دراورده ولی خیلی کوتاه هستن .به اندازه یک یا دو میلیمتر. آیا این طبیعی است؟
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

سلام اصلا جای نگرانی نیست و اگر هم خدای نکرده مشکلی در رویش دندانها باشد فعلا راه درمانی ندارد. ولی حتما به یک متخصص دندانپزشکی کودکان مراجعه کنید. دکتر سیدعلی مهرداد - دندانپزشک کودکان- را پیشنهاد می نمایم: 88252833 دکتر مرتضی عشاق متخصص ارتودنسی