با سلام. من بچه ۶ ماهه دارم که تا ۵ ماهگی شیر خودمو میخورد بعدش به مرور شیرم خیلی کم شد و دیگه فقط شیر خشک میدم بهش.یه مدت برای لاغری قرص ادیوس میخوردم‌از فردا دیگه نمیخوام بخورم‌.بعد از قطع قرص دوباره میتونم به بچه شیر خودمو بدم یا اثر قرص هنوز باقی میمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بعد از قطع قرص اثر آن از بین می رود بهتر است از قطره شیر افزا استفاده کنید و مصرف مایعات را افزایش دهید شانس خود را برای اینکه نوزاد شما مجدد سینه شما را بگیرد امتحان کنید موفق باشید.