ترشحات غیر معمول

سلام من 21 سالمه و نه ماهه زایمان کردم از شش ماه بعد زایمانم پریود شدم ولی منظم نبود گاهی پنج روز گاهی ده روز عقب می انداختم معمولا تا هفت روزم تموم میشد ولی این ماه ده روز جلو انداختم و ترشحات وخون سیاه گاهی هم خون قرمز وکم حجم. جای نگرانی هست یا نه.پسرم شیر مادر میخوره.ممنون اگه میشه بهم بگین لازم هست برم دکتر یا خیر چون وضع مالی خوبی نداریم و در روستا زندگی میکنیم

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در دوران شیردهی به علت تغییرات هورمونی نظم پریودی خانمهای شیرده به هم می ریزد واین مسئله طبیعی است و جای نگرانی ندارد موفق باشید.