سلام

من هفته 24 بارداری هستم و الان احساس میکنم سینوس هام درد میکنه و آبریزش بدون رنگ دارم. کمی هم چشمام میسوزه. لازمه کار خاصی انجام بدم یا بزارم دورش بگذره ؟  ممنون از راهنمایی های همیشگی تون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بستگی به وضعیت جسمانی شما دارد اگر  درد دارید بهتر است به پزشک عمومی ویا پزشک متخصص حلق وبینی مراجعه نمایید تا معاینه شده و برای شما دارو تجویز شود موفق باشید.