سلام. همسرم ضامن داماد خواهرش شده برای گرفتن وام ازدواجش. الان چند ماهه ایشون هیچ قسطی رو پرداخت نمیکنه و زیر بار اقساطش نمیره. آیا میشه از نظر قانونی پیگیری کنیم و شکایت کنیم که قسط ها رو بده یا ضامنش رو عوض کنه؟ چون از حساب همسر من کم میشه.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
عرض معذرت بابت تاخیر در جواب

1. نسبت به اقساطی که شما پرداخت نکرده اید فقط تا میزانی که از حقوق همسر شما کم شده است می توانید معادل آن را با ارائه دادخواست در شورای حل اختلاف (کمتر از 20 میلیون تومان) و یا در دادگاه (بیشتر از 20 میلیون) اقامه دعوا نموده و پس از رسیدگی و احراز موضوع توسط قاضی رسیدگی کننده شخص محکوم به پرداخت می شود ضمن این که می توانید با تامین خواسته معادل مبلغ مورد خواسته را از اموال و دارایی شخص مذکور توقیف نمایید و این روند ادامه دارد تا کل وام تصفیه شود.

2. این امر نیازمند موافقت بانک هست که معمولا با این موضوع موافقت نمی شود ولی امکان دارد.

موفق باشید