باسلام

دیروز آزمایش پسرمو فرستادم که ویتامین دی پایینی داره (9.8میزان ویتامین دی)  که زحمت کشیدن دکتر اطفال کلینیک نی نی سایت این پاسخ و دادند.

سلام. میزان ویتامین د استیوکر کمه.

باید هر هفته یک پرل ۵۰ هزار واحد بخورد تا ۸ هفته و سپس تا ۱۲ سالگی هر دو ماه یک پرل ۵۰ هزار واحدی بخورد.

ویتامین د از طریق مواد غذایی تامین نمیشود و نور آفتاب به علت سوراخ شدن لایه ازن منشا اشعه uv و سرطان زاست

پس مصرف هر دو ماه پرل ویتامین داز ۲سال  تا ۱۲ سال و سپس هر ماه یک پرل تا ۷۰ سالگی در همه افراد توصیه میشود.

مصرف ماهی یک تا دو بار در هفته توصیه میشود.

می خواستم بپرسم که آیا کودک من سه سالشه این قرص ویتامین دی سه 50  هزار واحدی مصرفش در یه وعده مشکلی براش پیش نمیاره ؟پسرم سه سال و سه ماهشه.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز اشاره کردید پزشک برایتان تجویز کرده است پس طبق دستور مصرف کنید. ضمنا پرل ویتامین دی ، خطی برای تقسیم ندارد و باید کامل مصرف شود.