پریود زودتر از موعود

با عرض سلام و خسته نباشید

من در تاریخ 24 فروردین ماه پریود شدم و روز 3 پریودی به مدت یک هفته قرص لتروزول 3 روزی عدد با دگزامتازون 1 عدد مصرف کردم روز 12 رفتم سونو که فولیکولی نداشتم و یه کیستیک به اندازه 37*27 m در تخمدان راست داشتم (میخواستم برای بارداری اقدام کنم که دکترم گفت نمیشه) طبق روال باید 20 اردیبهشت عادت میشدم که امروز شدم یعنی 10 روز زودتر علتش چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  روزی ۳ عدد قرص لتروزول دوز زیادی بوده ممکن است به همین علت کیست ایجاد شده باشد بهتر است به مرکز تخصصی ناباروری مراجعه نمایید تا پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.