سلام آزمایش خون چکاپ برای پسر 3 ساله

calcium-10.2

d3-9.7

b12-435

serum iron- 78

میزان ویتامین دی خیلی کمه

در صورتی که هر دو ماه هر روز بهش مکمل osteocari  ميدم (دو دوره تا الان شده - دو ماه روزانه مصرف مكمل و دو ماه استراحت)

الان این کمبود ویتامین رو چجوری جبران کنم امکان آفتابگیری مستقیم از نور خورشید نیست. مهد کودک هستن و ما هم سرکاریم یعنی از ساعت 10 تا 3 که زمان مناسبی هست این امکان برامون فراهم نیست

ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مکملی و با چه دوزی و چه مدت برای جبران این کمبود ویتامین استفاده کنم

در کنار این چه منابع غذایی می تونه جبران کنه کمبود این ویتامین رو

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام. میزان ویتامین د استیوکر کمه.

باید هر هفته یک پرل ۵۰ هزار واحد بخورد تا ۸ هفته و سپس تا ۱۲ سالگی هر دو ماه یک پرل ۵۰ هزار واحدی بخورد.

ویتامین د از طریق مواد غذایی تامین نمیشود و نور آفتاب به علت سوراخ شدن لایه ازن منشا اشعه uv و سرطان زاست

پس مصرف هر دو ماه پرل ویتامین داز ۲سال  تا ۱۲ سال و سپس هر ماه یک پرل تا ۷۰ سالگی در همه افراد توصیه میشود.

مصرف ماهی یک تا دو بار در هفته توصیه میشود