سلام.من خانه دار هستم و عادت کردم تا ۱۰ و ۱۱ صبح میخوابم. بعد هم ناهار و صبحانه ام باهم یکی میشه. عصر گرسنه میشم و بایک چیزی خودم رو سیر میکنم تا شام .سبزی و میوه هم تو خوراک روزانم کمه.با این طرز رژیم نگران کمبود ویتامین بدنم هستم. باتوجه به این مسئله و این که میخوام از تیرماه اقدام به بارداری کنیم توصیه ای برای مصرف ویتامین ها دارید ؟باتشکر ...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام روزتون بخیر

خب شما که خودتون می دونید وضعیت تغذیه مناسبی ندارید به لحاظ دریافت میوه و سبزی باید اصلاح کنید
قبل از بارداری مکمل اسید فولیک یک میلی گرمی روزانه استفاده کنید
و بهتره جهت دریافت برنامه غذایی مناسب به مطب یکی از همکاران مراجعه کنید
موفق باشید