سلام خسته نباشید دخترم 34 هفته به دنیا آمد و شیرم نیامده بود و زایمان طبیعی داشتم انواع مختلف شیر افزا را امتحان کردم چون نوزاد کوچیک بود قدرت میک زدن نداشت الان که پنج ماهه شده از بدو تولد تا الان تلاش کردم شیرم را بخوره اینم بگم غلظت شیرم خیلی بالاست اول شیرم را میخورد اما آخرش را نه و مدام گریه میکرد لطفا کمکم کنید دخترم از شیر خودم تغذیه کنه دیگه شیرخشک نخوره ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

گرچه ایده آل این است که کودک از شیر مادر تغذیه بشه اما بنا به دلایلی مثل اختلالات در نوک سینه مادر، فشار بالای شیر مادر و جهش در ترشح شیر، نحوه غلط لتچینگ و در آغوش گرفتن کودک میتونه منجر به زدگی کودک از شیر مادر بشه. که تا این سن بهتر بود دلیل اصلیش رو با کمک پزشکتون رفع میکردین. الان هم میتونین با مشورت با پزشکتون دلیل اصلی اون رو متوجه بشین و سعی بر رفعش بکنید. اگر وزن کودکتون در محدوده طبیعی هست نگرانی از این بابت نیست و تا یک ماهه دیگه با شروع غذای کمکی مشکل خود به خود مرتفع میشه