سلام من 30اذر اخرین پریود بوده روز های تخمک گذاری اقدام داشتم 1روز عقب انداختم ازمایش دادم444بود یعنی مثبت اما من الان تقریبا هفته5 هستم نه حالت تهوعی نه چیزی نه علایمی چی کار کنم نگرانم؟؟ یکی بهم گفت اگه علایم نداشته باشی قلب جنین تشکیل منیشه یعنی چی؟؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید وضعیت شما نرمال است وجای نگرانی ندارد  معمولا بین هفته ۸ تا ۱۶ بارداری ممکن است ویار به سراغ شما بیاید همه خانمهای باردار  ویار یکسانی ندارند  موفق باشید