باسلام وعرض ادب واحترام نینی من 8ماهشه وزن تولدش3500 بودودر3ماهگی به7800 رسید اما از اون به بعد رشدش کم شد والان که8ماهه ست وزنش 8700 شده هر ماه که میبرم واسه وزن کردن خیلی کم وزن میگیره....چکارکنم واسه وزنگیری بهتر؟ایا مشکلی داره؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام به این لینک مراجعه کنید و مطالعه کنید: http://clinic.ninisite.com/Pages/News-288.aspx اگر از تمامی روشهایی که رو در این مقاله گفتم استفاده کنید وزنگیری اصلاح میشه. اگر نشد، به متخصص مراجعه کتید ممکنه به یکسری مکمل نها نیاز بشه موفق باشید دکتر صادق جعفرنژاد